دفاع پرسپولیس مهره های خوبی دارد ولی هماهنگی میان آنها نیست

"حسین كلانی" در گفتگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی درباره بازی های پرسپولیس در لیگ برتر گفت : به هر حال هواداران از نتایج به دست آمده رضایت دارند چون این نتایج باعث می شود كه استرس از تیم و تماشاگران دور شود ولی تیم باید تلاش بیشتری كند و در زمین حضوری بیشتری داشته باشد .

بازیكن پیشین پرسپولیس تهران گفت : در بازی مقابل پگاه خیلی خوب ظاهر شدیم و فرصت های زیادی را درست كردیم ولی شانس هم به تیم كمك كرد؛ اگر پگاه از فرصت های خود به خوبی استفاده می كرد شرایط برای پرسپولیس طور دیگری رقم می خورد.

كلانی از خط حمله پرسپولیس انتقاد و تاكید كرد: نمی توان از كریم باقری انتظار داشت بهترین گلزن پرسپولیس باشد؛ البته قبول دارم كه در فوتبال نوین هافبك ها وظیفه گلزنی دارند ولی هنوز در پرسپولیس نبود یك فوروارد زهردار حس می شود.

رئیس كمیته فنی و برنامه ریزی باشگاه پرسپولیس تهران درباره دفاع پرسپولیس هم گفت : كادر فنی پرسپولیس باید به وضع دفاعی پرسپولیس رسیدگی كند چون از نظر دفاع پرسپولیس مهره های خوبی دارد و برای داشتن یك دفاع خوب باید هماهنگی آنها بیشتر شود ؛ البته روش پوشش دهی آنها هم باید بهتر شود چون دفاع پرسپولیس باید همدیگر را بهتر پوشش دهند .

وی مشكل اصلی دفاع پرسپولیس را نداشتن هماهنگی دانست و ابراز امیداوری كرد : در آینده تیم بهتر از دروازه دفاع كند و نیاز پرسپولیس این است كه حداقل دو تن از مدافعان باید اعتماد به نفس بیشتری پیدا كنند.

بازیكن پیشین پرسپولیس تهران گفت : توقعات از پرسپولیس و استقلال زیاد است و در این دو تیم وقتی بازیكنی بازی می كند به شدت در معرض استرس قرار می گیرد.

كلانی تاكید كرد : حضور تماشاگران باعث بالا رفتن روحیه اعضای تیم می شود ولی همن حضور برخی اوقات كار را برای پرسپولیس سخت می كند چون انتظار تماشاگران باعث ایجاد استرس زیادی می شود .

وی درباره بازی مقابل استقلال هم گفت : شرایط برای دو تیم مساوی است چون هریك از دو تیم مشكلات خاص خود را دارند و جنجال دربی هم مشكلات خاص خود را برای دو تیم به وجود آورد .

رئیس كمیته فنی و برنامه ریزی باشگاه پرسپولیس تهران گفت : بازیکنان استقلال و پرسپولیس باید در دربی احتیاط را كنار بگذارند چون به این صورت می توان فوتبال خوبی را به نمایش بگذارند و به همین علت دو تیم باید قبول كنند كه این بازی هم مانند سایر بازی ها 3 امتیاز دارد؛ البته بازی فردای استقلال و نتایج آن هم در بازی دربی موثر است .

كلانی درباره اختصاص زمین به پرسپولیس برای ساخت ورزشگاه در سال های گذشته گفت : باشگاه پرسپولیس 63 هكتار زمین در شهرك پرند گرفت و من هم همه طراحی های ساخت ورزشگاه را انجام دادم ولی این امر میسر نشد و تیم پرسپولیس از داشتن این ورزشگاه محروم شد .

رئیس كمیته فنی و برنامه ریزی باشگاه پرسپولیس تهران گفت : این كمیته كه هم اكنون در آن حضور دارم وظیفه دارد چشم انداز باشگاه را برای آینده مشخص كند ولی از دخالت از كار كادر فنی پرهیز می كنیم .

بازیكن پیشین پرسپولیس تهران از مسئولان سازمان تربیت بدنی خواست برای كارهای زیربنایی پرسپولیس بیشتر تلاش كنند .